Търсене на имоти

Джеймс Валънтайн от Maroon 5 продава разкошен имот!

Той може и да не се движи като Джагър /“Move like Jagger“/, но определено прави добри ходове на имотния пазар. Китаристът на „Maroon 5“, Джеймс Валънтайн е продал дома си в Лос Фелиз за 3,8 млн. долара, а след това е купил имот на езерото Толука от мега-продуцента Дана Брунети за 6,4 милиона долара. Собствеността, с която музикантът се е разделил, е била построена през 1960г. и е наричана Стоманената къща заради конструкцията си и конзолното крило. Архитектът й, Нийл А. Джонсън е почерпил вдъхновение от изследванията за следвоенните домове.
 
Снимки: Simon Berlyn

С изчистените си линии, надвиснали стрехи и стъклени стени, едноетажният дом олицетворява хладния калифорнийски модернизъм. Интериорът се характеризира с терасовидни подове, тавани с гредоред и отворен план на помещенията, от които се разкрива гледка към градината и басейна, а вечер – към светлините на града. Вътрешното пространство е разпределено във всекидневна, трапезария с кухня, три спални и малки кътове за релакс. Имотът разполага със собствен СПА център, студен душ и сауна.
 
Снимки: Berlyn Photography

Новата резиденция на Валънтайн край езерото е с площ от 600 кв.м, модерна конструкция, дъбови колони и кухня, облицована с мрамор. Извитите френски врати, ламперия от дърво и винтидж телефонна ниша говорят за създаването на дома през 20-тте години на 20в. Преди това, този имот е бил собственост на вокалиста на „Eurythmics“, Дейв Стюарт и телевизионния продуцент Марк Бразил.

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини